Vem är jag?
Jag började fotografera ca 1998. Anledningen var egentligen att jag behövde bilder till föreningshemsidan jag drev på den tiden. Föreningen jag var aktiv i var extremt fattig och hade inga som helst möjligheter att betala för några bilder. Alltså blev det till att fotografera själv.

Under de första sju-åtta åren blev det mest fotografering av motorsport. I första hand Speedway, Rallycross, Banracing och lite Folkrace. Med tiden kom sedan konsertfotografering in i bilden. För det mesta blev det Rock, Hårdrock, Blues och Punk som hamnade på minneskortet. Typiska band var, eller är, Hellacopters, Backyard Babies, Mustasch, Motörhead, Dan Baird, Jason Ringenberg, Di Leva, Troublemakers och Sven Zetterberg.

Med åren så har intresset för fotografering vuxit och blivit avsevärt bredare. Numera blir det en hel del Makro-, Natur-, Stads- och Kvällsfotografering.

Vid sidan om fotograferandet så jobbar jag heltid på ett stort svenskt företag. Eller rättare sagt så fotograferar jag vid sidan om arbetet på det stora svenska företaget samtidigt som jag försöker ta hand om min familj och vårt hus.

Hoppas du tycker om mina bilder! Rekommendera mig gärna till de du känner. Tack på förhand!

Hoppas vi ses eller hörs!
Mvh
Roine

kontakt@roinefoto.se

 
Använda/låna mina bilder?
Samtliga bilder på den här webbsidan är skyddade och får inte användas eller "lånas" utan tillstånd från mig. Om man frågar innan och användningsområdet faller mig i smaken så kan vi säkert komma överens, men användande utan tillstånd kommer att leda till ersättningsanspråk från min sida.

Alla bilder på roinefoto.se är skyddade enl lagen om upphovsrätt SFS 1960:729

© Roine Lundström - kontakt@roinefoto.se